Reiki cursussen

  een cadeau aan jezelf 

 

 

 

 

Reiki Cursussen

Reiki is een zachte en liefdevolle manier om weer in verbinding te komen. Te voelen wat je lichaam je vertelt, je emoties aan te raken, je bewust te worden van je gedachten en overtuigingen, jezelf dieper kunnen ontspannen. Reiki verbindt je weer met de universele levensenergie, een helende energie. Door te werken met Reiki spreek je het zelfhelend vermogen van het lichaam aan. Je brengt geblokkeerde of verstoorde energiestroom weer op gang. Ons lichaam is krachtig en wijs en is in staat om zichzelf weer in balans te brengen. Reiki is energiestroom die je via je handen aan jezelf of een ander doorgeeft. Het wordt veelal als liefdevol, warm en zacht ervaren. 

Reiki brengt verlichting, verdieping, liefde, zachtheid, ontvangen, geven, persoonlijke ontwikkeling en heling. Iedereen die dat wil, kan de Reiki energie gebruiken. Bij onze geboorte staan we allemaal volledig in verbinding met de universele levensenergie. Het leven brengt kleine en grotere ervaringen mee die er voor zorgen dat deze verbinding (af)sluit. Met Reiki heropenen we deze toegang weer, zodat Reiki naar jou kan doorstromen. Om de Reiki-energie stap voor stap toe te laten in je leven is Reiki in graden ingericht.

  • Reiki 1: het startpunt wanneer je Reiki wilt toelaten in je leven of nieuwsgierig bent wat Reiki voor je kan betekenen voor jou. Je leert behandelen op het fysieke lichaam. Na deze cursus kan je ook anderen behandelen (lees meer….)
  • Reiki 2: je leert te behandelen op emotioneel en mentaal niveau door het gebruik van symbolen. Deze stap ik voor jezelf een diepgaand (transformatie) proces. (lees meer….)
  • Reiki 3A: je leert te behandelen op spiritueel niveau
  • Reiki 3B: je Trainerschap. Dit traject volg je wanneer je graag anderen ook Reiki wilt leren. Je kunt hierna zelf cursussen Reiki geven

 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over de cursus Reiki 1.
Meer informatie over de cursus Reiki 2.

AGENDA

Reiki 1:      14 januari 2023
Reiki 2:      28 januari 2023.

Geef je interesse aan via het contactformulier of stuur een bericht naar info@praktijktanjabouman.nl

Wil je graag alleen of samen met je partner/vriend(in) een cursus volgen? Dat kan. Neem dan even persoonlijk contact met mij op. 

 

Reiki Trainer Praktijk Tanja Bouman

Mijn eigen Reiki ervaring

In 2016 volgde ik mijn Reiki 1. Het was een bijzondere ervaring, er kwamen emoties los en tegelijktijd wist ik mij geen raad met Reiki. Wat moest ik hier meer? Ik besloot om er actief mee bezig te gaan. Alleen zo kon ik ontdekken wat Reiki voor mij kon betekenen. Toen was het logisch dat ik Reiki 2 volgde. En Reiki 3A kwam in mijn opleiding Holistisch Therapeut aan bod. Na wat jaren te zijn gegroeid met Reiki voelde ik behoefte om mijzelf verder te verdiepen. Dus besloot ik het Trainerschap te volgen. Tijdens dit traject voelde ik de liefde voor Reiki. En dat het zoveel waarde heeft voor ieder mens en dier, alle wezens, planten en bloemen, onze aarde. We mogen onszelf en anderen nog zoveel meer liefde geven. En dat is precies waarom ik mijn cursussen geef. Ik wil liefde doorgeven.

Aan het woord

 

INSCHRiJVEN OF VRAGEN

Wil jij graag een Reiki cursus volgen of heb je vragen over een van de cursussen? Verstuur je vraag via dit formulier of bel mij gerust op.

Privacy

Door Reiki en meditatie ervoer ik weer hoe het is om te voelen. Als je altijd in je hoofd zit, merk je niet meer op wat er in je buik en je lijf gebeurd. Tanja gaf mij alle ruimte en tijd en alles was oké.

Lisanne

blank

Van Tanja kreeg ik een Reiki-behandeling vanwege mijn ziekte. Die behandeling was zo’n verademing en zo ontzettend relaxed, ook omdat Tanja een enorme rust uitstraalt. Voor mij was het een ware eye-opener, zeker gezien het feit dat ik de avond van de behandeling eindelijk weer ontzettend lekker sliep. Dat was voor die tijd zeker niet het geval. Het is niet bij die ene behandeling gebleven…..!

Annette 

Ik heb mijn Reiki ervaring bij Tanja ervaren als inzichtelijk, open, warm en ontspannen.  Vanaf het moment dat ik bij haar binnenstapte, voelde ik een bepaalde warmte, rust en openheid. Tanja vroeg waarom ik een behandeling wilde hebben. Op deze manier kon ze de intentie bepalen en konden we (nou ja ik hoef alleen maar te liggen) aan de slag. Tijdens de behandelingen kwamen een aantal onderwerpen ter sprake waar ze naar vroeg. Daarin gaf zij mij inzichten waar ik wat mee kon. Op een gegeven moment was ik zo relaxed en ontspannen dat ik de rust toeliet en even een slaapje heb gedaan. Bij de nabespreking kreeg ik ook weer mooie inzichten. Kortom een hele goede en fijne behandeling.

Niels

Praktijk Tanja Bouman
Reiki, Holistisch Therapie, Coaching
Rietgras 41| Zwolle
06 – 185 27 247
info@praktijktanjabouman.nl
KvK-nr:   70245622

BTW-ID: NL001431835B08