Reiki 2 cursus

verdiep je verbinding 

 

 

 

reiki 2 cursus

Na Reiki 1 ga je met Reiki 2 diepere persoonlijke en spirituele groei tegemoet. De energie is na Reiki 2 sterker, intenser en verdiept. Je leert 3 symbolen om toe te passen, die werken op het fysieke, mentale en emotionele niveau. Daarmee ga jij zelf de diepte in. Je gaat eigen pijn, angsten of blokkades behandelen. Dit is een proces dat veel met je kan doen en waarvoor je de tijd voor mag nemen. Het kan best instabiel en onwennig voelen. Je gaat jezelf nog beter leren kennen, je vergroot je bewustwording en je gaat nog sneller aan jezelf werken. Je komt ook weer in meer rust en dan ben je dichterbij jezelf; jouw kern; jouw Zijn.

Bij Reiki 2 beweeg je naar je met situaties uit het verleden en maak je weer verbinding met je innerlijk kind. De bijbehorende overtuigingen, emotionele lading en ontwikkelde patronen worden aangeraakt en mogen geheeld worden. Met Reiki beweeg jij enerzijds naar jouw pijnpunten, tegelijkertijd ondersteunt de energie liefdevol jouw proces.

Met het toepassen van de symbolen verdiep jij ook de behandelingen die je geeft/ wil gaan geven (je hoeft geen behandelingen te geven aan een ander, dat mag). Je gaat voelen dat je energie krachtiger is en dat je directer naar de oorzaak van de klacht kan door de inzet van de symbolen. Met Reiki 2 kan je ook -los van tijd en ruimte- op afstand behandelen. Zowel in het verleden, het heden als in de toekomst. Op jezelf, op anderen en op situaties.

De cursus bestaat uit 3 dagdelen. Een volledige dag en een terugkommoment.

inhoud

  • Je ontvangt je Reiki 2 inwijding
  • Je leert 3 Reiki symbolen (fysiek, mentaal, emotioneel)
  • Je oefent met de inzet van symbolen tijdens een fysieke Reiki behandeling
  • Je gaat intensief aan de slag met een blokkade van jezelf
  • Je leert Reiki sturen naar anderen op afstand, waarbij je op je mij oefent
  • Bij de dag afsluiting bepalen we gezamenlijk het terugkommoment

 

 

KOSTEN    € 215,00

Je ontvangt hiervoor 1.5 cursusdag, handleiding, drinken, versnaperingen, lunch (bij volledige dag) en een certificaat. 

 

AGENDA

16 september 2022

Geef je op via onderstaand formulier of info@praktijktanjabouman.nl.            

                  

Ik heb interesse!

Privacy

Reiki Trainer Praktijk Tanja Bouman

 

Ki

Mijn eigen Reiki ervaring

In 2016 volgde ik mijn Reiki 1. Het was een bijzondere ervaring, er kwamen emoties los en tegelijktijd wist ik mij geen raad met Reiki. Wat moest ik hier meer? Ik besloot om er actief mee bezig te gaan. Alleen zo kon ik ontdekken wat Reiki voor mij kon betekenen. Toen was het logisch dat ik Reiki 2 volgde. En Reiki 3A kwam in mijn opleiding Holistisch Therapeut aan bod. Na wat jaren te zijn gegroeid met Reiki voelde ik behoefte om mijzelf verder te verdiepen. Dus besloot ik het Trainerschap te volgen. Tijdens dit traject voelde ik de liefde voor Reiki. En dat het zoveel waarde heeft voor ieder mens en dier, alle wezens, planten en bloemen, onze aarde. We mogen onszelf en anderen nog zoveel meer liefde geven. En dat is precies waarom ik mijn cursussen geef. Ik wil liefde doorgeven.

Praktijk Tanja Bouman
Reiki, Holistisch Therapie, Coaching
Rietgras 41| Zwolle
06 – 185 27 247
info@praktijktanjabouman.nl
KvK-nr:   70245622

BTW-ID: NL001431835B08