Reiki cursussen

  een cadeau aan jezelf

 

 

 

 

Met Reiki cursussen kom je in verbinding met jezelf

Reiki is liefdevolle manier om erachter te komen wat je lichaam jou wil vertellen. Het aanraken van je emoties en bewustwording van gedachten zijn essentieel om je zelf dieper te kunnen begrijpen én te helen.

Door te werken met Reiki spreek jij het zelfhelend vermogen van jouw lichaam aan. Reiki opent (je eigen) kracht en wijsheid van het lichaam en brengt geblokkeerde of verstoorde energiestromen weer op gang. Reiki is een stroom van energie die je via jouw handen aan jezelf of een ander doorgeeft. Reiki geeft jou en je anderen (als je dat wilt) een zacht, warm en liefdevol gevoel en verbindt met jouw innerlijke rust.

Reiki is een waardevolle energie die verrijkt. Verlichting, verdieping, zachtheid, persoonlijke ontwikkeling en heling zijn allemaal voordelen die Reiki jou brengt. Iedereen staat bij zijn of haar geboorte in verbinding met de universele levensenergie, maar door het leven heen verzwakt deze verbinding. Door een goede verbinding met je levensenergie te hebben breng en houd jij je lichaam en geest in balans en ga je veel meer leven vanuit jouw eigen kern, jouw authenticiteit.

Reiki is in graden ingericht om stap voor stap je opnieuw te verbinden met de universele levensenergie.

  • Reiki 1: het startpunt wanneer je Reiki wilt toelaten in je leven of nieuwsgierig bent wat Reiki kan betekenen voor jou. Je leert behandelen op het fysieke lichaam. Na deze Reiki cursus kan je ook anderen behandelen (lees meer….)
  • Reiki 2: je leert te behandelen op emotioneel en mentaal niveau door het gebruik van symbolen. Deze stap is voor jezelf een diepgaand (transformatie) proces. (lees meer….)
  • Reiki 3A: je leert te behandelen op spiritueel niveau
  • Reiki 3B: je Trainerschap. Dit traject volg je wanneer je graag anderen ook Reiki wilt leren. Je kunt hierna zelf Reiki cursussen geven.

 

 

 

 

Wil je meer weten over de Reiki cursussen?

Reiki heeft veel voordelen die jou in je dagelijkse leven helpen. Wil je meer weten over de Reiki cursussen klik dan op de de informatie-links hieronder.

Meer informatie over de cursus Reiki 1

Meer informatie over de cursus Reiki 2

AGENDA

Reiki 1:    zaterdag 21 september (hele dag) + zaterdag 19 oktober (halve dag)                                                 

Reiki 2:    zaterdag 5 oktober (hele dag) + zaterdag 2 november (halve dag)

Heb je interesse of andere vragen over de Reiki cursussen?  Neem dan contact met mij op via info@praktijktanjabouman.nl

 

Verklaring van Kwaliteit – aanbevolen opleider

Sinds 2024 werkt Vereniging Reiki Cirkel met een verklaring van kwaliteit. Ik ben als Aanbevolen opleider bij de Cirkel aangesloten.

Verklaring van Kwaliteit – aanbevolen opleider Vereniging ReikiMasters Circkel

Reiki Trainer Praktijk Tanja Bouman

Mijn eigen Reiki ervaring

In 2016 volgde ik mijn Reiki 1. Het was een bijzondere ervaring, er kwamen emoties los en tegelijktijd wist ik mij geen raad met Reiki. Wat moest ik hier meer? Ik besloot om er actief mee bezig te gaan. Alleen zo kon ik ontdekken wat Reiki voor mij kon betekenen. Toen was het logisch dat ik Reiki 2 volgde. En Reiki 3A kwam in mijn opleiding Holistisch Therapeut aan bod. Na wat jaren te zijn gegroeid met Reiki voelde ik behoefte om mijzelf verder te verdiepen. Dus besloot ik het Trainerschap te volgen. Tijdens dit traject voelde ik de liefde voor Reiki. En dat het zoveel waarde heeft voor ieder mens en dier, alle wezens, planten en bloemen, onze aarde. We mogen onszelf en anderen nog zoveel meer liefde geven. En dat is precies waarom ik mijn cursussen geef. Ik wil liefde doorgeven.

blank

Door Reiki en meditatie ervoer ik weer hoe het is om te voelen. Als je altijd in je hoofd zit, merk je niet meer op wat er in je buik en je lijf gebeurd. Tanja gaf mij alle ruimte en tijd en alles was oké.

Lisanne

blank

Van Tanja kreeg ik een Reiki-behandeling vanwege mijn ziekte. Die behandeling was zo’n verademing en zo ontzettend relaxed, ook omdat Tanja een enorme rust uitstraalt. Voor mij was het een ware eye-opener, zeker gezien het feit dat ik de avond van de behandeling eindelijk weer ontzettend lekker sliep. Dat was voor die tijd zeker niet het geval. Het is niet bij die ene behandeling gebleven…..!

Annette 

Ik heb mijn Reiki ervaring bij Tanja ervaren als inzichtelijk, open, warm en ontspannen.  Vanaf het moment dat ik bij haar binnenstapte, voelde ik een bepaalde warmte, rust en openheid. Tanja vroeg waarom ik een behandeling wilde hebben. Op deze manier kon ze de intentie bepalen en konden we (nou ja ik hoef alleen maar te liggen) aan de slag. Tijdens de behandelingen kwamen een aantal onderwerpen ter sprake waar ze naar vroeg. Daarin gaf zij mij inzichten waar ik wat mee kon. Op een gegeven moment was ik zo relaxed en ontspannen dat ik de rust toeliet en even een slaapje heb gedaan. Bij de nabespreking kreeg ik ook weer mooie inzichten. Kortom een hele goede en fijne behandeling.

Niels

Praktijk Tanja Bouman
Reiki, Holistisch Therapie, Coaching
Rietgras 41| Zwolle
06 – 185 27 247
info@praktijktanjabouman.nl
KvK-nr:   70245622

BTW-ID: NL001431835B08