Reiki 1 cursus

  Liefdevolle aandacht voor jezelf 

 

 

 

Reiki 1 cursus

Deze cursus is voor iedereen die zelf met de Reiki energie wil kunnen werken of wanneer je nieuwsgierig bent wat Reiki voor jou kan betekenen in jouw leven. Je maakt kennis met Reiki en je leert op het fysieke lichaam te behandelen. Je kunt jezelf een basis behandeling geven. Deze kun je ook geven aan een ander, wanneer je dit wilt.

Iedereen is wel bekend met hoofdpijn, rugklachten, nek- of schouderklachten. Fysieke ongemakken. Met Reiki 1 kan je deze fysieke klachten verzachten of doen verdwijnen. De zachte en liefdevolle Reiki energie die jij met je handen aan jezelf of een ander doorgeeft, zorgt ervoor dat de pijnlijke plek verzacht.

Je zult ervaren dat Reiki 1 ook een ander proces op gang brengt. Een proces van jouw eigen ontwikkeling en heling.

Hier kun je meer lezen over het totaalaanbod in Reiki cursussen.

Het kan ook zijn dat jij al Reiki 1 of 2 in het verleden hebt gedaan. En dat door omstandigheden je het nu niet meer gebruikt. Hoe zat het ook alweer? Je kunt dan bij een korte opfristraining volgen.

inhoud

  • We komen aan, ontmoeten de deelnemers
  • We keren naar binnen en verbinden met onszelf
  • Ik neem je mee in de achtergrond van Reiki, de richtlijnen en principes
  • We heropenen jouw kanaal waardoor de universele levensenergie naar je toe kan stromen. Je ontvangt vier inwijdingen
  • Je gaat oefenen met het werken met energie
  • Je gaat oefenen met het behandelen van jezelf
  • We wisselen onze ervaringen uit
  • Na de cursusdag ga je 3 weken dagelijks jezelf behandelen om zo de energie te integreren
  • Na deze 3 of 4 weken ontmoeten we elkaar weer een dagdeel. We wisselen ervaringen uit en gaan een ander behandelen.

Reiki 1 wordt ervaren als een liefdevolle dag voor jezelf! Het meerst gehoorde na de training: “Wat een cadeau aan mijzelf!”. Het is een stap in het herontdekken van jezelf, jouw licht.

 

KOSTEN

€ 199,00.

Je ontvangt hiervoor 1.5 cursusdag, uitgebreide handleiding, drinken, versnaperingen, lunch (bij volledige dag) en een certificaat. 

 

AGENDA

Zaterdag 21 september (hele dag) + zaterdag 19 oktober (halve dag)

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Stuur dan een mailtje naar info@praktijktanjabouman.nl, of stuur een bericht via 06-18527247.

 

De cursus wordt gegeven in de Zennhoeve te Kampereiland.

 

Ja, ik schrijf mij graag in!

Geef je op voor de cursus via info@praktijktanjabouman.nl. Je kunt mij ook bellen/appen: 06-18527247. Wanneer je persoonlijk op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe data, kun je mij ook bericht sturen.

 

Verklaring van Kwaliteit – aanbevolen opleider

Sinds 2024 werkt Vereniging Reiki Cirkel met een verklaring van kwaliteit. Ik ben als Aanbevolen opleider bij de Cirkel aangesloten.

Verklaring van Kwaliteit – aanbevolen opleider Vereniging ReikiMasters Circkel

Ervaring Reiki 1 cursus

Bij Tanja heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Reiki. Ik stond versteld wat ik eigenlijk voelde. Doordat zij in staat was om mij hier doorheen te loodsen op een hele fijne manier, ben ik Reiki gaan omarmen i.p.v. het af te stoten. Wat ik fijn vond was dat zij een combinatie van rust en kunde heeft met daarbij momenten van luchtigheid en lol. Een hele mooie combinatie!

Ingrid

 

Ervaring Reiki 1 cursus

Reiki 1 was een liefdevolle reis naar binnen, waardoor dingen in mijn leven heel duidelijk waren geworden, waar ik aan mag werken. Ik vond jouw training heel liefdevol en met veel respect gegeven, dankjewel! 

Ina

 

Ervaring Reiki 1 cursus

Dit jaar heb ik de Reiki 1 en Reiki 2 cursus bij Tanja gevolgd. Woorden zijn slechts woorden in het proces wat op gang is gekomen. Toch ga ik een poging wagen.

Allereerst is Tanja een bevlogen Reiki trainer met zoveel hart en passie voor het verspreiden van de Reiki energie. Dat maakt haar inwijdingen heel krachtig.
Ze neemt je mee op een reis door Reiki land met haar kennis, toewijding en warme persoonlijkheid. Weet je veilig bij haar. Een hele mooie, liefdevolle vrouw waar jij mag zijn.

 

Haar levenservaring  en energie voel je wat de verdieping in jezelf aanraakt.

Na de Reiki-1 dag volgt een 21-daagse (thuis) reis waarin je de Reiki-energie verder door je heen laat stromen. En dat is heerlijk. Het is thuiskomen bij jezelf, de processen die op gang komen en die jij op dat moment nodig hebt. Het is intens en verrijkend in wat je bij jezelf gaat tegenkomen.

 

Omdat er zo’n intens proces op gang kwam, was het bij mij logisch om ook Reiki 2 te doen. De symbolen werden ons geleerd wat een bundeling van kracht bracht. Een toename van de Reiki energie die zo duidelijk voelbaar is.

Wat er gebeurt tijdens een Reiki behandeling is voor ieder uniek. Voor mij is het afhankelijk waar ikzelf sta, waar de ander staat en wat er vervolgens gebeurt bepaald deze prachtige, universele energie. Zelf behandel ik nu ook anderen en mezelf zeer regelmatig. En ja, het brengt van alles op gang. Weet dat chaos zorgt voor vernieuwing en een nieuwe balans.

‘Comfortzone is a beautiful place but nothing ever grows there’

Wanneer je besluit om Reiki te gaan doen, kan ik Tanja van harte aanbevelen. De krachtige inwijdingen en kennis, met daarnaast de zorg en toewijding die ze voor je heeft (ook tussendoor) gaat je verrijken op manieren die ik niet voor je kan voorspellen. Wel dat er een innerlijke reis op gang gaat komen en dat je dichter bij jezelf uitkomt.

Angela – 2023

Praktijk Tanja Bouman
Reiki, Holistisch Therapie, Coaching
Rietgras 41| Zwolle
06 – 185 27 247
info@praktijktanjabouman.nl
KvK-nr:   70245622

BTW-ID: NL001431835B08