Reiki 1 cursus

  Liefdevolle aandacht voor jezelf 

 

 

 

Reiki 1 cursus

Deze cursus is voor iedereen die zelf met de Reiki energie wil kunnen werken of wanneer je nieuwsgierig bent wat Reiki voor jou kan betekenen in jouw leven. Je maakt kennis met Reiki en je leert op het fysieke lichaam te behandelen. Je kunt jezelf een basis behandeling geven. Deze kun je ook geven aan een ander, wanneer je dit wilt.

Iedereen is wel bekend met hoofdpijn, rugklachten, nek- of schouderklachten. Fysieke ongemakken. Met Reiki 1 kan je deze fysieke klachten verzachten of doen verdwijnen. De zachte en liefdevolle Reiki energie die jij met je handen aan jezelf of een ander doorgeeft, zorgt ervoor dat de pijnlijke plek verzacht.

Je zult ervaren dat Reiki 1 ook een ander proces op gang brengt. Een proces van jouw eigen ontwikkeling en heling.

Hier kun je meer lezen over het totaalaanbod in Reiki cursussen.

Het kan ook zijn dat jij al Reiki 1 of 2 in het verleden hebt gedaan. En dat door omstandigheden je het nu niet meer gebruikt. Hoe zat het ook alweer? Je kunt dan bij een korte opfristraining volgen.

inhoud

  • We komen aan, ontmoeten de deelnemers
  • We keren naar binnen en verbinden met onszelf
  • Ik neem je mee in de achtergrond van Reiki, de richtlijnen en principes
  • We heropenen jouw kanaal waardoor de universele levensenergie naar je toe kan stromen. Je ontvangt vier inwijdingen
  • Je gaat oefenen met het werken met energie
  • Je gaat oefenen met het behandelen van jezelf
  • We wisselen onze ervaringen uit
  • Na de cursusdag ga je 3 weken dagelijks jezelf behandelen om zo de energie te integreren
  • Na deze 3 of 4 weken ontmoeten we elkaar weer een dagdeel. We wisselen ervaringen uit en gaan een ander behandelen.

Reiki 1 wordt ervaren als een liefdevolle dag voor jezelf! Het meerst gehoorde na de training: “Wat een cadeau aan mijzelf!”. Het is een stap in het herontdekken van jezelf, jouw licht.

 

KOSTEN

€ 199,00.

Je ontvangt hiervoor 1.5 cursusdag, uitgebreide handleiding, drinken, versnaperingen, lunch (bij volledige dag) en een certificaat. 

 

AGENDA

Zaterdag 21 oktober (hele dag) + zaterdag 18 november (terugkomochtend)

De cursus wordt gegeven in de Zennhoeve te Kampereiland.

 

Ja, ik schrijf mij graag in!

Geef je op voor de cursus via info@praktijktanjabouman.nl. Je kunt mij ook bellen/appen: 06-18527247. Wanneer je persoonlijk op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe data, kun je mij ook bericht sturen. 

 

Ervaring Reiki 1 cursus

Bij Tanja heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Reiki. Ik stond versteld wat ik eigenlijk voelde. Doordat zij in staat was om mij hier doorheen te loodsen op een hele fijne manier, ben ik Reiki gaan omarmen i.p.v. het af te stoten. Wat ik fijn vond was dat zij een combinatie van rust en kunde heeft met daarbij momenten van luchtigheid en lol. Een hele mooie combinatie!

Ingrid

 

Ervaring Reiki 1 cursus

Reiki 1 was een liefdevolle reis naar binnen, waardoor dingen in mijn leven heel duidelijk waren geworden, waar ik aan mag werken. Ik vond jouw training heel liefdevol en met veel respect gegeven, dankjewel! 

Ina

 

Ervaring Reiki 1 cursus

Toen Tanja vertelde over haar plannen om Reiki 1 te gaan geven, was ik meteen enthousiast! Ik had dit al veel om mij heen gehoord en ik was hier ook wel nieuwsgierig naar geworden. Maar om dit zomaar te gaan doen, vond ik wat spannend. Gelukkig kende ik Tanja al een tijdje en durfde ik bij haar wel te wagen. 

Reiki 1 heeft mij veel opgeleverd. De eerste dag liet ik alles over mij heenkomen en vond ik het vooral ontspannend. We kregen opdrachten mee voor thuis en deze heb ik netjes 21 dagen uitgevoerd. Verschillende emoties kwamen los, maar dit zorgde voor veel opluchting en ruimte. Ik voelde mij letterlijk lichter.

Na een tijdje was er een terugkommoment en deze heb ik (net als de eerste dag) als erg prettig ervaren. Tanja legde heel fijn en helder uit hoe je anderen Reiki kunt geven en waar je op kunt letten. Reiki 1 heeft mij veel gebracht en ik gun het iedereen om dit gevoel van zelfliefde te ervaren.

Chanine

Praktijk Tanja Bouman
Reiki, Holistisch Therapie, Coaching
Rietgras 41| Zwolle
06 – 185 27 247
info@praktijktanjabouman.nl
KvK-nr:   70245622

BTW-ID: NL001431835B08