Reiki 2 cursus

verdiep je verbinding 

 

 

 

Reiki 2 cursus

Met Reiki 2 ga je diepere persoonlijke en spirituele groei tegemoet. De energie is na Reiki 2 sterker, intenser en verrijkt. Tijdens deze cursus leer ik je 3 symbolen die horen bij Reiki. Wat betekenen ze, waarom; wanneer en hoe gebruik je ze? Je gaat hiermee actief oefenen. Bij jezelf en bij mede-cursisten. 

De symbolen werken op je fysieke, emotionele en mentale lichamen. Je daalt af naar de diepere lagen van jezelf. Het behandelen van eigen pijn, blokkade of angst is een proces wat sommige mensen veel doet. Het kan instabiel en onwennig voelen, waar je de tijd voor mag nemen. Reiki ondersteunt liefdevol dit proces. Het rustigere vaarwater komt ook echt weer terug. Je bent dan dichterbij jouw Zijn. 

Tijdens de cursus leer je het verlenden-heden-toekomst te behandelen, door het gebruik van de symboden. Het is mogelijk om sneller naar de kern van klachten te bewegen, juist door de inzet hiervan. We bewegen naar een situatie waar je eigen innerlijk kind heling nodig heeft. Je gaat ook ervaren wat het gebruik van de symbolen bij iemand anders doet; je oefent op een medecursist. Tot slot leer je bij Reiki 2 ook op afstand behandelen. Dus jij zit bijvoorbeeld thuis en je behandelt iemand of iets anders die niet fysiek bij jou in de ruimte is. 

Misschien heb jij na Reiki 1 al andere mensen behandeld. Of voel je dat je na Reiki 2 dit graag wil gaan doen. Ik moedig dit vooral aan! Maar voel je hiertoe niet verplicht. Reiki is allereerst voor jouzelf. Je gaat wel in deze cursus handvatten krijgen voor het behandelen van iemand anders. Wie weet namelijk wat de toekomst brengt! Het behandelen van een ander staat tijdens het terugkommoment centraal. 

 De cursus bestaat uit 3 dagdelen. Een volledige dag en een terugkommoment. De cursus wordt gegeven in of rondom Zwolle.

Hier kun je meer lezen over de Reiki cursussen.

inhoud

  • Je ontvangt je Reiki 2 inwijding
  • Je leert 3 Reiki symbolen (fysiek, mentaal, emotioneel)
  • Je gaat aan de slag met een blokkade van jezelf
  • Je leert Reiki sturen naar anderen op afstand, waarbij je op je mij oefent
  • Bij de dag-afsluiting bepalen we gezamenlijk het terugkommoment
  • Tijdens het terugkommoment bespreken we onze ervaringen en staat het behandelen van iemand anders centraal. 

 

 

KOSTEN

€ 249,00. 

Je ontvangt hiervoor 1.5 cursusdag, handleiding, drinken, versnaperingen, lunch (bij volledige dag) en een certificaat. 

 

AGENDA

Zaterdag 5 oktober (hele dag) + zaterdag 2 november (halve dag)

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Stuur dan een mailtje naar info@praktijktanjabouman.nl of stuur een bericht via 06 – 185 27 247.

 

Ja, ik schrijf mij graag in!

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar info@praktijktanjabouman.nl. Je kunt mij ook bellen/appen: 06-18527247. Wanneer je persoonlijk op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe data, kun je mij ook bericht sturen.

Verklaring van Kwaliteit – aanbevolen opleider

Sinds 2024 werkt Vereniging Reiki Cirkel met een verklaring van kwaliteit. Ik ben als Aanbevolen opleider bij de Cirkel aangesloten.

Verklaring van Kwaliteit – aanbevolen opleider Vereniging ReikiMasters Circkel

Reiki Trainer Praktijk Tanja Bouman

Het is zo mooi om mensen de wondere wereld van de energie te laten ervaren. De cursussen gaan over aandacht voor jezelf, bewuster worden, verdiepen, verbinden, open stellen, ontdekken, liefde, zachtheid, vertrouwen bouwen en jezelf (her)ontdekken. Die tocht is voor iedereen anders. De inwijdingen zijn vaak ontroerende momenten, die iedereen op zijn/haar eigen manier beleefd. Dieper liggende stukken worden soms geraakt. Mooi om dan ook deze deelnemers ondersteuning in mijn praktijk te kunnen bieden. Anderen vervolgen hun eigen reis weer zelf. Als ik naar mijn deelnemers kijk; weet en voel ik dat ik iets moois heb mogen doorgeven. En ik hoop dat via hen Reiki nog meer wordt verspreid.

 

Ervaringen Reiki 2 cursus

Dit jaar heb ik de Reiki 1 en Reiki 2 cursus bij Tanja gevolgd. Woorden zijn slechts woorden in het proces wat op gang is gekomen. Toch ga ik een poging wagen.

Allereerst is Tanja een bevlogen Reiki trainer met zoveel hart en passie voor het verspreiden van de Reiki energie. Dat maakt haar inwijdingen heel krachtig.
Ze neemt je mee op een reis door Reiki land met haar kennis, toewijding en warme persoonlijkheid. Weet je veilig bij haar. Een hele mooie, liefdevolle vrouw waar jij mag zijn.

Haar levenservaring  en energie voel je wat de verdieping in jezelf aanraakt.

Na de Reiki-1 dag volgt een 21-daagse (thuis) reis waarin je de Reiki-energie verder door je heen laat stromen. En dat is heerlijk. Het is thuiskomen bij jezelf, de processen die op gang komen en die jij op dat moment nodig hebt. Het is intens en verrijkend in wat je bij jezelf gaat tegenkomen.

Omdat er zo’n intens proces op gang kwam, was het bij mij logisch om ook Reiki 2 te doen. De symbolen werden ons geleerd wat een bundeling van kracht bracht. Een toename van de Reiki energie die zo duidelijk voelbaar is.

Wat er gebeurt tijdens een Reiki behandeling is voor ieder uniek. Voor mij is het afhankelijk waar ikzelf sta, waar de ander staat en wat er vervolgens gebeurt bepaald deze prachtige, universele energie. Zelf behandel ik nu ook anderen en mezelf zeer regelmatig. En ja, het brengt van alles op gang. Weet dat chaos zorgt voor vernieuwing en een nieuwe balans.

‘Comfortzone is a beautiful place but nothing ever grows there’

Wanneer je besluit om Reiki te gaan doen, kan ik Tanja van harte aanbevelen. De krachtige inwijdingen en kennis, met daarnaast de zorg en toewijding die ze voor je heeft (ook tussendoor) gaat je verrijken op manieren die ik niet voor je kan voorspellen. Wel dat er een innerlijke reis op gang gaat komen en dat je dichter bij jezelf uitkomt.

Angela – 2023

 

Deze week Reiki 2 (feb, 2023) mogen afsluiten bij Tanja, in een zeer bijzondere setting. Ze heeft met veel passie en kennis mij dit bijgebracht. Ik hoop dat ik dit straks, met net zoveel passie en kennis mag gebruiken en mag overbrengen. En als ik zo ver ben, zou ik graag Reiki 3 ook bij je willen doen. 

John

In het voorjaar van 2022 heb ik de Reiki 2 cursus gevolgd bij Tanja.
Ik heb Tanja ervaren als een warme, enthousiaste en zeer bekwame trainer en Reiki master. Ze voelde de sfeer en de thematieken goed aan die aan bod kwamen en wist hier rustig op in te spelen. Ik voelde me erg bij haar op mijn gemak.

Anke

   

Heel erg bedankt voor de mooie manier van cursus geven. Heerlijk nuchter, warm, rustig en toegankelijk. Voelde mij me echt op mijn gemak.

Sabine

Praktijk Tanja Bouman
Reiki, Holistisch Therapie, Coaching
Rietgras 41| Zwolle
06 – 185 27 247
info@praktijktanjabouman.nl
KvK-nr:   70245622

BTW-ID: NL001431835B08