Opfriscursus Reiki

 

 

opfrissen van reiki 1 of 2

Heb jij in het verleden een Reiki 1 of Reiki 2 training gevolgd? Hoe mooi Reiki ook is, soms zijn er omstandigheden waardoor je stopt met Reiki te gebruiken. Als je voelt dat het je toch weer aantrekt; je kunt altijd weer starten!

Het is niet nodig om de hele cursus weer opnieuw te volgen. Jouw inwijdingen, ook al lang geleden, blijven voor de rest van jouw leven bij je. Met een opfriscursus Reiki 1 of 2 kan jij weer verder op jouw pad!

In 2 uur neem ik je mee in de graad die jij hebt gevolgd. We herhalen wat achtergrondinformatie, oefenen de symbolen weer (Reiki 2) en starten weer met zelfbehandelen. Er is ruimte voor jouw vragen en we gaan oefenen. Na deze opfrissing ben je weer meer verbonden met de energie en ga je er weer actiever mee aan de slag. Je ontvangt ook mijn cursusmateriaal van jouw Reiki-graad.

Deze opfristraining geef ik in mijn eigen praktijk. Je bent van harte welkom om 1-1 de training te volgen. Wil je het samen met iemand doen? Dat kan ook; er is plek voor maximaal 2 deelnemers.

Tijdsinvestering: 2 uur

Datum + tijd: in afstemming met jou/jullie (max. 2 personen. Wil je met meer personen deze opfrissing volgen? Neem dan even contact met mij op).

Geldinvestering: € 99,- p.p.

Locatie: Praktijk Tanja Bouman, Zwolle.

Praktijk Tanja Bouman
Reiki, Holistisch Therapie, Coaching
Rietgras 41| Zwolle
06 – 185 27 247
info@praktijktanjabouman.nl
KvK-nr:   70245622

BTW-ID: NL001431835B08