Transformatief coachen

&

Lichter Leven

 

 

Transformatief Coachen

Weet jij al heel goed wat jou tegenhoud van je leven optimaal te leven? Ben je bewust van je blokkade? Bijvoorbeeld een diepgewortelde angst, pijn, vervelende ervaring die je (ongewenst) bij je houdt en daardoor niet verder komt? Je weet het wel, maar het laat je niet los? Dan kan transformatief coachen een mogelijkheid voor je zijn. In enkele sessies werken we heel specifiek samen om tot de kern te gaan. Wil je weten of dit voor jou van toepassing is? Neem gerust contact op.

Lichter leven programma

Wil jij alles uit het leven halen wat er in zit? Met het Lichter Leven programma werk jij aan diepgaande en duurzame persoonlijke ontwikkeling.  Doordat jij je bewuster wordt van jezelf en je omgeving, waarbij je een nieuwe levensstijl integreert in je leven; leg je een stevige basis voor de rest van je leven!

Je leert over de werking van je brein, welke (niet-helpende) gedachten je hebt, de diepliggende overtuigingen die je meedraagt en (jeugd)ervaringen die een rol spelen. Welke mechanismen heb jij ontwikkeld in je leven, waardoor je moeilijke situaties lange tijd goed kon handelen? Je leert technieken die je zelf thuis kunt toepassen, zodat je vanaf nu altijd zelf verder kan.

Jouw investering – 10 sessies van 2 uur bij mij in de praktijk, die worden verspreid over 4 tot 6 maanden. Daarnaast ben je dagelijks ruim een half uur bezig met je oefeningen.

Je ontvangt – naast de sessies een werkboek en het boek ‘Start vandaag met Lichter Leven’ van grondlegger Robert Bridgeman. De tools die je ontvangt kun je gebruiken wanneer jij wilt.

Voor wie? Iedereen die bewuster van zichzelf én zijn/haar omgeving wil worden. Belangrijk is dat je eigen verantwoordelijkheid kan en wilt nemen.

 

Wat levert dit programma jou op?

 • je leert je diepste ‘ik’ kennen
 • meer zelfvertrouwen, energie, rust en balans
 • meer (zelf)liefde en compassie
 • betere relaties
 • herkennen van niet-helpende gedachten en om te buigen
 • ontdekken en ‘aangaan’ van je diepgewortelde overtuigingen
 • ervaren van de kracht van positieve gedachten
 • minder oordelen, meer compassie
 • het leren kennen van je passies
 • werken met affirmaties, visualisaties en de Wet van Aantrekkingskracht

grondleggers lichter leven programma

Het Lichter Leven programma is samengesteld uit 33 methoden uit vele verschillende culturen, tradities en wetenschappelijk onderzoek.

Grondleggers Robert Bridgeman en Monique Bruggeman reisden de wereld rond om allerlei methoden zelf te ervaren en te doorleven. Het programma bevat moderne technieken, zoals oplossingsgericht coachen, cognitieve gedragstherapie, NLP, EFT (Emotional Freedom Techniques), Wim Hoff-ademhalingsoefeningen, delen uit het ‘Search Inside Yourself’ programma van Google. Oudere technieken als meditatie, yoga, sjamanisme en het werk van Deepak Chopra en Eckhart Tolle. Ieder sessie bestaat uit een deel theorie en beoefening. 

  mijn eigen ervaring

  Mijn eigen Lichter Leven traject betekende een ommekeer in mijn leven. Ik leerde bewust(er) te worden van mijzelf en van mijn omgeving. Ik leerde met moeilijke dingen in het leven om te gaan en pijn te verwerken en los te laten. Daardoor lukte het te bouwen aan mijn gewenste leven.

  Leven

  Heb je vragen over transformatie coachen of het lichter leven programma?

  Privacy

  Ervaringen

  blank

  Ik ervaar de sessies als een stap in de goede richting. Het voelt fijn om veranderingen te bemerken, al is het niet altijd fijn om er doorheen te gaan. Mijn omgeving merkt mijn veranderingen ook op. De sessies voorafgaand aan het Lichter Leven programma geven mij nu al een positief gevoel over het hele traject!

  Marjolein

  blank

  Heel er bedankt voor je hulp. Je hebt me echt een ‘lichter’leven gegeven en daar ben ik je héél dankbaar voor!!

  Marre

  Praktijk Tanja Bouman
  Reiki, Holistisch Therapie, Coaching
  Rietgras 41| Zwolle
  06 – 185 27 247
  info@praktijktanjabouman.nl
  KvK-nr:   70245622

  BTW-ID: NL001431835B08