bericht

Praktijk ontvangt certificaat

 

 

Visitatiecertificaat ontvangen

Eind 2021 kreeg ik beroepsvereniging CAT op visitatie. Na enkele punten te hebben aangescherpt heb ik op 25 januari 2022 het certificaat ontvangen.
Wanneer je aangesloten bent bij een beroepsvereniging inspecteert zij iedere 5 jaar de kwaliteit van je praktijk. Door te visiteren willen zij de kwaliteit van hun aangesloten therapeuten waarborgen.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik soms een beetje verrast was door de eisen die worden gesteld. De omgang met privacy gevoelige informatie staat natuurlijk als een paal boven water. 
Dat vind ik tezamen met goede hulpverlening bieden, het meest belangrijke in mijn werkzaamheden. Maar een verplicht bordje ‘niet roken’ in je praktijk hebben hangen; die vond ik persoonlijk enigszins overdreven. Maar goed, het lukte om door de soms opmerkelijke eisen heen te kijken en op alle punten ‘gedegen praktijkvoering’ te behalen. Toch fijn om na alle inspanningen dit certificaat de komende 5 jaar te mogen voeren!