Inspiratie

Step by step. Je bent altijd verder dan waar je begon.

Step by step. Je bent altijd verder dan waar je begon.

✨Een liefdevolle reis naar binnen…

En dit is precies wat ik zo wens.
Dat het deelnemers lukt om de reis naar binnen écht te maken. Niet voor 1 dag. Maar het onderdeel te laten worden van hun leven.

Je bent altijd verder dan waar je begon. Een reis is een proces. Met vallen, opstaan, stilstaan en weer door. Verandering en ontwikkeling begint bij jezelf.

Wat moet ik met Reiki?

Wat moet ik met Reiki?

Wat moet ik met Reiki? Als trainer en behandelaar heb ik dat zelf ook mogen ontdekken. Ik voelde weerstand, frustratie en blijheid. Reiki is een vorm van energie die persoonlijke en spirituele groei brengt. Een manier tussen vele andere vormen die er zijn.

Certificaat Praktijk Tanja Bouman

Certificaat Praktijk Tanja Bouman

Praktijk Tanja Bouman heeft na inspectie van beroepsvereniging CAT haar visitatiecertificaat ontvangen. Dit betekent dat ik voldoe aan alle eisen rondom gedegen praktijkvoering.

Hallo, dit is Tanja

Hallo, dit is Tanja

Wat hebben persoonlijke ontwikkeling en kledingstijl met elkaar te maken? Veel! Luister hier naar de ervaring van Tanja Bouman van Praktijk Tanja Bouman. Zij is openhartig in gesprek met Chanine van Stijl op Peil.

Was je vuil weg

Was je vuil weg

BLOG Was je vuil weg   Was je vuil weg Ja dat was 'ie. Mijn auto waar ik zo blij mee ben. Gisteren was het tijd voor een broodnodige wasbeurt. Het was veel te lang geleden dat ik daar de tijd voor nam. En terwijl ik naar de smerigheid die van de auto druipt kijk,...

werken aan en behouden van 

Balans in je leven

Praktijk Tanja Bouman
Reiki, Holistisch Therapie, Coaching
Rietgras 41| Zwolle
06 – 185 27 247
info@praktijktanjabouman.nl
KvK-nr:   70245622

BTW-ID: NL001431835B08