Inspiratie

Was je vuil weg

Was je vuil weg

BLOG Was je vuil weg   Was je vuil weg Ja dat was 'ie. Mijn auto waar ik zo blij mee ben. Gisteren was het tijd voor een broodnodige wasbeurt. Het was veel te lang geleden dat ik daar de tijd voor nam. En terwijl ik naar de smerigheid die van de auto druipt kijk,...

Ik wilde mijn droom

Ik wilde mijn droom

Ik wilde persé naar China en Tibet. Ik had alleen angst. Angst om te vliegen. Toch was mijn droom groter dan de angst. Ergens wist ik dat ik deze in bedwang kon houden. Hoe verging het en welke lessen leerde ik?

Jouw lef is het waard

Jouw lef is het waard

Wanneer je hulp zoekt voor je kind, omdat hij/zij het moeilijk heeft met jullie scheiding: dan moedig ik dit aan! Veel ouders realiseren zich niet wat dit voor hen betekent. Ook zal jij wat mogen veranderen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Vergoeding zorgverzekeraar

Een groot deel van mijn diensten worden vanaf nu (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Mits je verzekeringspakket het toelaat. Maar let op: een vergoeding moet NOOIT je drijfveer zijn om aan de slag te gaan!

VIDEO- Tips en oefening

VIDEO- Tips en oefening

Heb jij een gesprek te voeren met je ex, mediator en/of advocaat? En zie je daar tegenop? Een paar simpele tips én een oefening die jou gaan helpen om in meer ontspanning het gesprek in te gaan en door te komen.

Zorgen voor… of weglopen van?

Zorgen voor… of weglopen van?

Zorg jij goed voor jezelf… of loop je weg van iets wat je moeilijk vindt om naartoe te gaan? Omdat het zo confronterend is? Omdat het pijn doet. En wat als je voorbij die pijn kijkt? Hoe ziet het er dan voor je uit?

werken aan en behouden van 

Balans in je leven

Praktijk Tanja Bouman

Reiki, Holistisch Therapie, Coaching 

Stadshagen | Zwolle