Therapie en Coaching

er is er maar een zoals jij!

Therapie & coaching 

Je fysieke lichaam, emoties, gedachten, energie en spiritualiteit staan met elkaar in verbinding en reageren op elkaar. Dat betekent dat ik met jou naar al deze vlakken kijk. We werken samen naar de oorzaak van jouw klachten, vragen en/of uitdagingen.

Bijvoorbeeld: wanneer je alleen maar piekert en denkt, dan merk je dat aan je lichaam en in je gedrag. Of je hebt emoties die je diep weggestopt hebt. Vervelende gebeurtenissen waar je niet meer aan wilt denken. Onze (onbewuste) emoties of overtuigingen uiten zich in (onverklaarbare) pijnen en pieken in emoties of juist neerslachtigheid. Je voelt je ‘zwaar’ en dat straal je uit.

In combineer verschillende technieken. Zo gebruik ik o.a. EFT (Emotional Freedom Techniques), visualisaties, opstellingen, lichaamswerk, loslaat-methoden, mentale oefeningen, meditatie, Reiki, gesprekken… en nog meer. Holistisch therapie en coaching gaan voor mij hand in hand. Hierbij laat ik mijn intuïtie een rol spelen.

Heb je lichamelijke klachten? Ga dan altijd je (huis)arts! Vind je niets in het reguliere circuit? Dan kan het zinvol zijn om te kijken wat er ónder jouw klachten ligt.

In de grot die je niet durft te betreden, ligt je grootste schat. |

J. Campbell

Wil je weten of ik wat voor jou kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met mij op.

Ervaringen

In een aantal waardevolle sessies heeft Tanja mij begeleid bij mijn obstakels. Ik had al een tijdje een katten-angst en deze was heftiger geworden. Tanja heeft mij hier op een enorm fijne, zorgvuldige, geduldige en empathische manier bij geholpen. Telkens voelde ze precies aan wat ik nodig had en vroeg ze op de juiste momenten goed door waardoor ik tot de kern kwam. Doordat de kern iets heel anders was dan de angst die naar buiten kwam, kan ik nu 9 van de 10 keer weer rustig in een ruimte plaatsnemen waar zich een kat bevindt. Ik heb veel meer over mijzelf ontdekt door dit traject…

Chanine

Een mooie sessie waar het veilig voelde om terug te gaan naar mijn jeugd. Iets wat ik spannend vind. Want wat kom ik dan tegen? Boosheid, angst en verdriet… ik zag mijzelf als kleine meid weer helemaal voor mij. Maar nog belangrijker was voor mij: ik vóelde het weer. Emoties die er mogen zijn, zonder dat ‘de grote ik’ het weer rationaliseert. Intens en bijzonder om dit te hebben mogen ervaren in veiligheid! Het heeft mij nieuwe inzichten en meer rust en zachtheid gebracht.

Martina – 37 jaar

Ik heb Tanja ervaren als een doortastende krachtige persoonlijkheid die met veel liefde en warme begeleiding een levens-veranderende sessie kan bieden. Ik voel mij nu een stuk beter. Ik heb er vooral profijt van dat ik mijzelf een stuk beter kan openstellen, echt vanuit verbinding met mijn hart. Ook de sessies met mijn eigen cliënten, gaan ineens veel meer de diepte in. Het voelt voor mij ook echt letterlijk opgelucht, in de zin van meer lucht; vrijer.

Angelique – 46 jaar

Praktijk Tanja Bouman

Holistisch therapie, Reiki, coaching

Stadshagen | Zwolle