Therapie en Coaching

er is er maar een zoals jij!

therapie & coaching 

Met mijn holistische benadering werken we samen. Je fysieke lichaam, emoties, gedachten, energie en spiritualiteit staan met elkaar in verbinding en reageren op elkaar. Dat betekent dat ik met jou naar al deze vlakken kijk.

Wanneer je bijvoorbeeld alleen maar aan het piekeren en denken bent, dan merk je dat aan je lichaam en je gedrag. Onze (onbewuste) emoties of overtuigingen uiten zich in (onverklaarbare) pijnen en pieken in emoties. Je voelt je ‘zwaar’ en dat straal je uit.

Heb je lichamelijke klachten? Raadpleeg dan altijd je (huis)arts! Vind je niets in het reguliere circuit? Dan kan het zinvol zijn om te kijken wat er ónder jouw klachten ligt.

In combineer verschillende technieken. Zo gebruik ik o.a. EFT (Emotional Freedom Techniques), visualisaties, opstellingen, lichaamswerk, loslaat-methoden, mentale oefeningen, meditatie, Reiki, gesprekken… en nog meer. Hierbij laat ik mijn intuïtie een rol spelen.

 

In de grot die je niet durft te betreden, ligt je grootste schat. |

J. Campbell

 

Hart

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Ervaringen

Een mooie sessie waar het veilig voelde om terug te gaan naar mijn jeugd. Iets wat ik spannend vind. Want wat kom ik dan tegen? Boosheid, angst en verdriet… ik zag mijzelf als kleine meid weer helemaal voor mij. Maar nog belangrijker was voor mij: ik vóelde het weer. Emoties die er mogen zijn, zonder dat ‘de grote ik’ het weer rationaliseert. Intens en bijzonder om dit te hebben mogen ervaren in veiligheid! Het heeft mij nieuwe inzichten en meer rust en zachtheid gebracht.

Martina – 37 jaar

Ik heb Tanja ervaren als een doortastende krachtige persoonlijkheid die met veel liefde en warme begeleiding een levens-veranderende sessie kan bieden. Ik voel mij nu een stuk beter. Ik heb er vooral profijt van dat ik mijzelf een stuk beter kan openstellen, echt vanuit verbinding met mijn hart. Ook de sessies met mijn eigen cliënten, gaan ineens veel meer de diepte in. Het voelt voor mij ook echt letterlijk opgelucht, in de zin van meer lucht; vrijer.

Angelique – 46 jaar

Praktijk Tanja Bouman

Stadshagen | Zwolle