Tanja Bouman

 is mijn naam

leven vanuit mijn hart

Tot 2015 had vooral mijn hoofd de overhand in mijn leven. Na mijn scheiding een aantal jaren daarvoor, dacht ik er weer bovenop te zijn. Een kleine aanrijding aan de start van 2015 bleek een volgende impact te hebben. Ik negeerde de klachten die ontstonden, waardoor -natuurlijk- deze alleen maar verergerden. Ik luisterde niet, waardoor ik uiteindelijk níets meer om mij heen kon verdragen. Ik kwam terecht bij een hulpinstantie waar mijn ogen open gingen. Op dat moment schreef ik een groot hart op een papier. Dat was wat ik te doen had: leven vanuit mijn hart! Mijn hoofd had mij heel ver gebracht, maar het was op. Ik had geen flauw idee hoe dit moest: ‘leven vanuit mijn hart’. 

Het was de start van de weg naar mijzelf. Ik had nooit van te voren ‘bedacht’ wat ik tegen zou komen. Maar het bracht mij vrijheid om te zijn wie ik ben.

De vrijheid die ik nu ervaar; gun ik anderen ook. Dat zit o.a. in het vertrouwen hebben in jezelf, in verbinding zijn met jezelf, liefde voelen, weten wat je wilt, ontspannen in het leven kunnen staan. Voor iedereen is het wat ander. Wat betekent het voor jou?

Heb je vragen voor mij of wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op. Ik kijk er naar uit kennis met je te maken!

 

Liefs Tanja 

 

OPleidingen & scholingen

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging Cat Vergoedbaar en belangenorganisatie Reiki Cirkel. 

 

Praktijk Tanja Bouman
Reiki, Holistisch Therapie, Coaching
Rietgras 41| Zwolle
06 – 185 27 247
info@praktijktanjabouman.nl
KvK-nr:   70245622

BTW-ID: NL001431835B08