Tanja Bouman

 is mijn naam

leven vanuit mijn hart

Tot 2015 had vooral mijn hoofd de overhand in mijn leven. Na mijn scheiding een aantal jaren daarvoor, dacht ik er weer bovenop te zijn. Een kleine aanrijding aan de start van 2015 bleek een volgende impact te hebben. Ik negeerde de klachten die ontstonden, waardoor -natuurlijk- deze alleen maar verergerden. Ik luisterde niet, waardoor ik uiteindelijk níets meer om mij heen kon verdragen. Ik kwam terecht bij een hulpinstantie waar mijn ogen open gingen. Op dat moment schreef ik een groot hart op een papier. Dat was wat ik te doen had: leven vanuit mijn hart! Mijn hoofd had mij heel ver gebracht, maar het was op.

Het was de start van de weg naar mijzelf. Ik had nooit van te voren ‘bedacht’ wat ik tegen zou komen. Maar het bracht mij vrijheid om te zijn wie ik ben.

 

 

De vrijheid die ik heb ontdekt; die gun ik anderen ook. Meer ruimte voor jezelf, dichterbij jezelf komen. Hoe moeilijk het pad soms ook lijkt, het kan! 

Na een carrière switch te hebben gemaakt, begeleid ik inmiddels zelf mensen die vastgelopen zijn in werk, relatie of het leven. Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die een scheiding/relatiebreuk hebben meegemaakt of daar middenin zitten.

Heb je vragen voor mij of wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op. Ik kijk er naar uit kennis met je te maken!

 

Tanja 

Mijn achtergrond

Ik ben aangesloten bij CAT.

 

Praktijk Tanja Bouman

Reiki, Holistisch Therapie, Coaching

Stadshagen | Zwolle