BLOG

Vergoeding verzekering

Vanaf vandaag worden een deel van mijn diensten door zorgverzekeraars vergoed. Al hangt het er natuurlijk wél vanaf waar je verzekerd bent en welk verzekeringspakket jij hebt. Of je voor vergoeding in aanmerking komt, kun je bij je verzekeraar navragen. 

Kanttekening

Toch wil ik ook een kanttekening plaatsen. Laat een vergoeding nooit je drijfveer zijn om je persoonlijk te ontwikkelen of met je belemmeringen aan de slag te gaan! Om je doelen te bereiken gaat het over: ECHT WILLEN. Echt diep van binnen voelen dat je een verandering voor jezelf wilt zien. Op welk vlak deze belemmeringen ook spelen. Of je nu van je boosheid, verdriet en frustratie af wilt. Meer in rust en zelfvertrouwen wilt komen. Of je wilt van belemmerend gedrag of gevoel af. Wát het ook is; laat geld niet je drijfveer zijn. Het mag wel hélpend voor je zijn. De denkwijze: ‘omdat ik het vergoed krijg, doe ik het maar’ is echt niet de juiste overtuiging die je voor jezelf meebrengt. Dan kun je beter je geld ergens anders in investeren. Doe het omdat JIJ diep van binnen voelt dat het anders mag. Je gunt het jezelf écht. 

Waarom ik dit zeg? Als je dit diep van binnen voelt, dan heb je al een hele grote stap gezet in het waarmaken van je verandering. En ik ben er van overtuigd: als je écht iets heel erg super zeker weten wilt; dan lukt het je. Ongeacht het geld wat je daarvoor nodig hebt. Daar kun je een plan voor maken. Bedenken hoe je dit wilt gaan doen. Geld manifesteren. En dat een mogelijke vergoeding van de verzekering hierbij jou een handje helpt: dat is heel fijn!!

Voor iedereen die net dit financiële steuntje nodig had: ik ben blij voor jou dat mijn (een deel van mijn) diensten nu voor vergoeding in aanmerking komen! 

Wil je het navragen bij je zorgverzekeraar? Neem dan eerst contact met mij op, zodat we eerste helder hebben wat ik je kan bieden. Wil je toch vast een inschatting maken? Dit zijn de codes:

AGB-code Praktijk (de onderneming) 90068193

AGB-code Tanja Bouman (persoon): 90109194

Kwalificatiecodes: 9021 en 9037.