Voor jou!

je hoeft het niet alleen te doen

jouw zelfontwikkeling

In mijn praktijk ben je welkom wanneer je het graag anders in je leven wilt. Je weet alleen niet precies wát je mag veranderen en vooral hoe je dit mag doen. Je wilt jezelf ontwikkelen.

Wat als je voelt dat je niet verder komt in jouw leven? Je loopt vast op je werk, in je relatie(s), met jezelf, je hebt telkens (blijvende) conflicten. Burn-out, overspannen, (dreigende) scheiding, ontslag, overlijden van een intimi, grote angsten, verslavende behoeften, hevige en nare situaties die diepe wonden hebben achtergelaten, vastzittende rouw, je piekert veel, je leeft vanuit je hoofd, je voelt je zwaar en negatief… Je bent de verbinding ben je met jezelf kwijt. 

Wil jij weer verbinding met jezelf? Meer vanuit je hart leven en beter weten wie je bent en wat je wilt?

(gaan) scheiden

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen tijdens of na een scheiding/relatiebreuk. Maar je kunt ook van je overleden geliefde gescheiden zijn. Ik begeleid jou in je proces van rouwen, loslaten en opnieuw je leven inrichten.

Ik begeleid je door je emotionele rollercoaster heen. We maken de heftigheid minder en je gaat met meer rust, vertrouwen en en met minder stress en angst jouw traject door.

 

Een scheiding heeft onbewust véél impact. Zelfs als er vrede aan het front is, kan het invloed hebben: in gedachten, overtuigingen, patronen, emoties, een nieuwe relatie die niet lukt. Maar ook: in je werk, in je sociale contacten, je leven. En vaak zijn zij al langer in je leven aan de orde. Ook voor je scheiding.

Jij bepaalt zelf hoe jij in je verdere leven wilt staan.

Wanneer niet?

Wil je samen met je partner kijken of jullie relatie stand kan houden? Dan kan een relatietherapeut wellicht uitkomst bieden. Heb je praktische en/of juridische afspraken te maken? Dat regelen jullie zelf, samen met een advocaat of een mediator.

MIJN DRIVE

Uit eigen ervaring weet ik hoe makkelijk het lijkt om je hoofd in het zand te steken en sterk te willen zijn na een scheiding. Het is moeilijk om naar de pijn te kijken. Toch ging ik op ontdekkingstocht naar mijn overtuigingen, emoties, patronen en behoeften. Zij speelden blijkbaar al heel mijn leven.

Achteraf gezien was het logisch dat ‘het leven’ mij ergens een keer stop zette. Dat mijn scheiding daarvoor een startpunt was, dat realiseerde ik toen helemaal niet. Het heeft mij lange tijd gekost om mijn pad te vinden. Wat had ik er baat bij gehad om in mijn eigen proces een professional aan mijn zijde te hebben gehad. Ik gun dat iedereen!

Drive

wil je meer weten of ik wat voor je kan betekenen?

Praktijk Tanja Bouman

Holistisch therapie, Reiki, Coaching

Stadshagen | Zwolle