Voor jou!

vragen om hulp is juist krachtig

Wat als je voelt dat je niet verder komt in je leven? Je loopt vast in je werk, in relaties, met jezelf, je hebt blijvende conflicten, je voelt je neerslachtig. Burn-out, overspannen, (dreigende) scheiding, ontslag, overlijden van intimi, grote angsten, verslavende behoefden, diepe wonden door hevige en nare situaties, vastzittende rouw, piekeren, vanuit je hoofd leven, zwaarte en negativiteit voelen… je bent de verbinding met jezelf (even) kwijt. 

Wat je aanleiding ook is; je bent welkom voor diepgaande vragen of alleen voor meer ontspanning.  

 

(gaan) scheiden

Je leven staat op z’n kop wanneer je gaat scheiden, midden in een scheiding zit of net gescheiden bent. Door mijn eigen ervaring weet ik hoe het is om in deze emotionele rollercoaster te zitten. Persoonlijke begeleiding voor, tijdens of ná jouw scheiding; kan helpend zijn om jouw proces beter door te komen.

Ik werk niet als relatietherapeut en ik begeleid ook niet bij praktische en/of juridische vraagstukken.

Ik weet zelf maar al te goed hoe makkelijk het lijkt om het hoofd in het zand te steken. Het leven zette mij op verschillende momenten stop. Maar ik zag niet dat ikzelf wat te doen had. Blijkbaar had ik een aantal situaties nodig om uiteindelijk te beseffen dat ik meer bewust mocht worden. Van mijzelf, mijn leven, mijn overtuigingen, gedachten, emoties en mechanismen. Via dalen zag en voelde ik weer licht.

Licht

wil je meer weten of ik wat voor je kan betekenen?

Praktijk Tanja Bouman

Reiki, Holistisch therapie, Coaching

Stadshagen | Zwolle